2023’e Doğru Şehir Buluşmaları programı kapsamında AK Parti MKYK üyesi Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Kazımkarabekir ilçesini ziyaret ederek Vatandaşlarla bir araya geldi.AK Parti MKYK üyesi Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Kazımkarabekir ilçe halkının istek ve şikayetlerini dinleyip daha sonrasında vatandaşlarla tek tek sohbet etti.

AK Parti MKYK üyesi Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Kazımkarabekir AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Çetin, İlçe Koordinatörü M.Fatih Yurtbaş, Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Topal ve yönetim kurulu üyeleri ile Kazımkarabekir ilçesi Ziraat Odası Başkanı Muammer Harmandar Ziyaret ettiler.

Ziyarette çiftçilerin ve ilçenin sorunların ele alındı. Kazımkarabekir Ziraat Odası Başkanı Muammer Harmandar, AK Parti MKYK üyesi Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal'a Kazımkarabekir Halkı ve Ziraat Odası adına Teşekkür ederken, hediye taktim etti.

AK Parti MKYK üyesi Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Daha Sonra Kazımkarabekir AK Parti ilçe teşkilatına gelerek  istişare toplantısı yapıldı. Kazımkarabekir İlçe Başkanı Yusuf ÇETİN; "AK Parti Antalya milletvekilimiz ve MKYK üyesi sayın Dr. Tuba Vural Çokal Bugün ilçemizi ziyaret ederek Ak Parti İlçe teşkilatımız, vatandaşlarımız, STK kurumlarımızın ve esnaflarımızla buluşarak istek, şikayetlerini dinleyip sohbet ederek bizleri onurlandırdığı için kendisine ilçemiz adına tşk eder, çalışmalarında başarılar dileriz." dedi.

İlçe Teşkilatında yapılan toplantıdan sonra AK Parti MKYK üyesi Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, ilçeden ayrıldı.