15 Bin Kişi ile Savaş Kalaycı Karamanlılarla Kucaklaşma Vakti'nde Buluştu

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'nın organize ettiği "Kucaklaşma Vakti" yürüyüşü, Karamanlı vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. 15 binden fazla kişinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, coşku dolu anlara sahne oldu. Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile kucaklaşmak isteyen vatandaşlar, "Karaman'ın Başkanı Sensin, Dik Dur Eğilme, Karaman Seninle" sloganları eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'ndan 15 Temmuz Aktekke Meydanı'na kadar coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirdi.

 

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde, Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Savaş Kalaycı'ya destek amacıyla düzenlenen yürüyüşe, Cumhuriyet Parkı'nda saat 14.30'da yoğun bir katılım oldu. Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'nın yanı sıra, 21 ve 23. Dönem Karaman Milletvekili Hasan Çalış, MHP İl Başkanı Muhammet Mustafa Gözel, MHP il-ilçe yönetimi, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar etkinliğe katıldı. Türk bayraklarıyla donatılmış bir şekilde İsmet Paşa Caddesi üzerinden yürüyen kalabalık, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda Belediye Başkanı Kalaycı'ya sevgi gösterilerinde bulundu. Başkan Kalaycı, burada yaptığı konuşmada, "Bugün bir seçimin arifesindeyiz. Hepimiz oyumuzu kullanacağız ve üzerimize büyük sorumluluk düşüyor. Yarın mutlaka bu görevimizi yerine getirelim ve oy kullandığımız sandıklara sahip çıkalım. Bu kutlu yürüyüşümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için ve bugüne kadar vermiş olduğunuz büyük desteklerden dolayı sizlere çok teşekkür ediyor, sonuçların Karamanımız için hayırlı olmasını diliyor, hepinizi muhabbetle selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

 

Tezahüratlar eşliğinde sona eren Kucaklaşma Vakti yürüyüşü, Karamanlıların bir araya gelerek desteklerini gösterdiği anlamlı bir etkinlik oldu.