Siyahser İlkokulu

GÜNCEL - 03-05-2019 11:47

Şehit Oğuzhan Küçük Adına Kütüphane Açıldı
.
 
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sağlık ve Kültür Topluluğu?nun girişimlerinin yanı sıra kamu ve özel sektörün de destekleri ile Şehit Oğuzhan Küçük adına Siyahser İlkokulunda kurulan kütüphane, Vali Fahri Meral ve protokol üyelerinin katılımıyla açıldı.
 
Açılışın ardından kütüphanede incelemelerde bulunan Vali Meral,  okul müdürü Abdullah Kırıt ve kütüphanenin kazandırılmasına katkı sağlayan üniversite öğrencilerinden bilgiler aldı. Kütüphanenin Siyahser İlkokuluna kazandırılmasında emeği geçenleri tebrik eden Vali Meral, kütüphanenin okula hayırlı olmasını diledi.
 
Kütüphane açılışının ardından okul yöneticileri ve öğretmenleri ile bir araya gelen Vali Fahri Meral, öğretmenlerle yaptığı toplantıda eğitim ve öğretime dair bir süre sohbet etti. Öğretmenlerin sorun ve taleplerini dinleyerek, başarı ve kolaylıklar dileyen Vali Meral, toplantının ardından okul çevresinde bir süre incelemelerde bulunduktan sonra okuldan ayrıldı.
 
02 Mayıs 2019 Perşembe günü gerçekleştirilen Siyahser İlkokulu Kütüphane açılışı ve ziyaret programına, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdurrahman Kurt, Şehit Oğuzhan Küçük?ün Ailesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kültür ve Sağlık Topluluğu öğrencileri ve okul idaresi katıldı.  

Günün Diğer Haberleri
G-NL5SXDG3FM