Karaman'da sağlık yatırımlarına ilişkin toplantı düzenlendi.
AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ile Av. Selman Oğuzhan Eser'in de katıldığı toplantı İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlendi.
Düzenlenen toplantıya Milletvekilleri Eser ve Şeker'in yanı sıra İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Celalettin Büyükboyacı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Musa Şahin ve başkan yardımcıları katıldı.
SAĞLIK YATIRIMLARI YERİNDE İNCELENDİ
Zembilli Ali Efendi Mahallesinde hizmete açılması planlanan 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Hamidiye Mahallesinde inşaatına başlanan ve içinde 8 hekimlik Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Sağlıklı Hayat Merkezi (KETEM)in bulunduğu yeni sağlık kompleksinde, eski Doğumevi Hastanesinin bulunduğu yere yapılan ve içerisinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Anne Oteli, İl Ambulans Servisi Başhekimliği, İlk Yardım Eğitim Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu Sağlık Kompleksi ile 2019 yılında fizbilite çalışmalarına başlanan Eğitim ve Araştırma Hastanesi arsasına inşa edilecek olan Nükleer Tıp Laboratuvarı çalışmalarını yerinde incelendi.