G-NL5SXDG3FM

SAĞLAM ADAY'A VATANDAŞ AYRI BİR İLGİ GÖSTERİYOR

AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Osman Sağlam'a Sahada vatandaş tarafından Yoğun İlgi ile karşılanıyor.

SEÇİM2023 - 14-04-2023 07:55

28 Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Osman Sağlam seçim çalışmalarına hız verdi. AK Parti Milletvekili Adayı Osman Sağlam, Karaman'ın köylerini sivil toplum kuruluşlarını ve esnafları ziyaret etmeye devam ediyor. Her gittiği yerde ilgi ve alaka ile karşılanan halkın sevgi gösterilerinde bulunduğu görülmektedir. Kamuoyu yoklamalarında Osman Sağlam'ın milletvekili seçileceğine kesin gözüyle bakılmakta. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kamine sekreteri olan ve Karamanlı olup, Karaman'da doğmuş büyümüş Hacı Mahmut oğlu Osman, Manyanlı Osman Sağlam'ı aday olarak göstermesini isabetli olduğu toplumun göstermiş olduğu ilgi alaka ile netlik kazandığı görülmekte.

AK Parti Milletvekili Adayı Osman Sağlam'ın kamuoyunda cömertliği babacanlı tavırları ayrıca garip gurebanın fakirin yanında bulunduğu yoksul ve düşkün insanlara yardımcı olduğu hanesine artı olarak yansıyor.

AK Parti'nin Osman Sağlam'ı aday koyması ayrıca AK Parti'ye küskün seçmenin yeniden birle araya geldiği ve Osman Sağlam'ın geçmiş yıllardaki toplumun sorunlarını çözmesi AK PARTİ'nin oylarının artmasına vesile oluyor.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti Karaman  Milletvekili Adayı (Cumhurbaşkanlığı kabine sekreteri) Osman SAĞLAM partililerle birlikte çıktığı köy ziyaretlerine ilk olarak doğup büyüdüğü MANYAN (Damlapınar) köyünde başladı.Bir günde 10 köyü ziyaret eden Osman SAĞLAM ziyaretlerinde köy  halkının gösterdiği yoğun ilgi ve alakayla büyük moral buldu.

Karaman Ak Parti Milletvekili Adayı Osman SAĞLAM ziyaretlerini sosyal medyada şu açıklama ile paylaştı;

#TürkiyeYüzyılı yolunda sağlam ve emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz.

"Karaman Ak Parti teşkilatı mensubu arkadaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında bugün doğduğum köy olan Damlapınar (Manyan),ilk görev yerim olan Şeyhler Köyü ayrıca Bozkondak,Kızılyaka,Muratdede,Başkışla ,Pınarbaşı ve Yazılı köylerimizde vatandaşlarımızla buluşup sohbet etme imkanı bulduk. 
Hemşehrilerimizin teveccühü ve yoğun ilgisi bizi ziyadesiyle memnun etti . 
Karaman için hep beraber omuz omuza. #TürkiyeYüzyılı bizimle şimdi başlıyor."

Dün Perşembe Pazarı’nda Pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden AK Parti Milletvekili Adayları ekonomide istikrarın önemine vurgu yaparak seçimden sonra da ekonomik gelişmelerin olumlu yönde devam edeceğini ifade ettiler.

Pazar gezisinde tüm vatandaşlarla kucaklaşarak samimi sohbetlerde bulunan AK Parti  Adayı Osman Sağlam da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin başarılı bir uygulama olduğuna vurgu yaparak 15 Mayıs’tan sonra çok daha güzel ve güçlü bir şekilde uygulanacağını söyledi.

Sağlam vatandaşlarla yaptığı sohbette: “Yaklaşık 30 gün sonra millet iradesi bir kez daha tercihte bulunacak. Bir yanda Cumhurbaşkanı seçilecek diğer yanda TBMM oluşacak. Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 5 yılda başarılı bir uygulama ile milletimizin huzurunda. 15 Mayıs’tan sonra daha güçlü bir şekilde uygulanacak inşallah” dedi.

 

 

 

Günün Diğer Haberleri
G-NL5SXDG3FM G-VXJRKS55FP G-FZKYZX0T7W G-FSDKGZVN2L