G-NL5SXDG3FM

Minik Mustafa Vali Koltuğunda: İlk Sorusu Dikkat Çekti

Karaman’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. Karaman Valisi Hayrettin Çiçek, Valilik makamını temsili olarak Piri Reis İlkokulu öğrencisi Mustafa Kemal Aydın’a devretti.

YEREL - 22-04-2026 17:34

Valilik makamında gerçekleşen programda, bir günlüğüne “Vali” olan minik Mustafa, koltuğa oturmasının ardından ilk olarak eğitim ve sosyal faaliyetlere ilişkin sorular yöneltti. Küçük yaşına rağmen gösterdiği ilgi ve merak, programa katılanların dikkatini çekti.

23 Nisan’a Yakışan Görüntüler

Karaman Valisi Hayrettin Çiçek’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, hem öğrenciler hem de katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Çocukların yönetim süreçlerini sembolik olarak deneyimlediği program, 23 Nisan’ın ruhuna uygun anlamlı anlara sahne oldu.

“Çocukları Hayata Bir Bütün Olarak Hazırlıyoruz”

Minik Mustafa’nın sorularını yanıtlayan Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, eğitim sistemine ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Amacımız sadece öğrencileri akademik anlamda sınavlara hazırlamak değil, onları bir bütün olarak hayata hazırlamaktır. Sosyal, kültürel ve sportif alanlarda gelişimlerini desteklemek en önemli önceliklerimizden biridir.”

Vali Çiçek’ten 23 Nisan Mesajı

Karaman Valisi Hayrettin Çiçek, program sonunda tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, çocukların Türkiye’nin geleceği olduğunu vurguladı.

Günün Diğer Haberleri
G-NL5SXDG3FM G-VXJRKS55FP G-FZKYZX0T7W G-FSDKGZVN2L