G-NL5SXDG3FM

Kardof Sporcusu Kadınlar Günü İçin Zirvedeydi

GÜNCEL - 12-03-2018 17:24

Karaman Doğa Sporları Fotoğrafçılık Gençlik ve Spor Kulübü Derneği(KARDOF) yönetim kurulu üyesi Yaşar İncedal 11 Mart Pazar günü Batı Toroslar`ın en yüksel zirvesi olan Kızlar Zirvesi`ne tırmandı.

 Yaşar İncedal ettkinlikle ilgili yaptığı açıklamada: "Antalya tapu otoparkında saat:08.00`de dağcı arkadaşlarımızla buluşmanın ardından Antalya`nın Elmalı ilçesine hareket ettik. Elmalı Küçüksöğle köyünden traktörle 1.5 saatlik yolculuğun ardından 1950 metrelik kamp alanına ulaştık. Gece saat:04.00`de başlayan tırmanışımız saat:10.00`da zirveye ulaşmanın sevinciyle  yorgunluğumuzu unuttuk.

Antalya Todosk dağcılık kulübünün öncülüğünde şehitlerimiz ve şiddet maduru kadınlarımız için saygı duruşu ve İstiklal Marşı`ndan sonra zirve defteri imzalanmasının ardından dönüşe geçtik. Bu etkinlikte başta Antalya Todosk ve tüm dağcı arkadaşlara teşekkür ediyoruz." dedi.

Günün Diğer Haberleri
G-NL5SXDG3FM G-VXJRKS55FP G-FZKYZX0T7W G-FSDKGZVN2L