Karaman'ın Kurbanlıkcısı ŞEN KASAP'da Kurban Hisse Bedelleri Belli Oldu

Karaman'ın tanınmış isimlerinden Şen Kasap'ın sahibi Harun Şen, Kurban Bayramı yaklaşırken kentin büyükbaş kurbanlık taleplerini karşılamak için hazırlıklarını tamamladı. Şen, kurbanlık hayvanların özenle seçilmesi gerektiğini vurgularken, bu yılın fiyatlarını da açıkladı.

EKONOMİ - 02-05-2024 11:12

Şen Kasap, yıllardır Karaman ve çevresinde yüzlerce kişinin güvenilir bir şekilde kurban ibadetini gerçekleştirmesine olanak sağlamaktadır. Bu yılın Kurban Bayramı için hazırlıklarını tamamlayan Şen, büyükbaş Kurbanlık dana, düve, tosu hisselerinin 15.000 liradan başladığını belirtti.

Kurban ibadetinin Allah'a yaklaşmak ve O'nun rızasına ermek için yapılan kutsal bir ibadet olduğunu vurgulayan Harun Şen, kesilecek hayvanların özenle seçilmesi, sağlıklı olması ve usulüne uygun kesiminin yapılması gerektiğini dile getirdi. Şen, her bir kurbanın canlı muayenelerinin ve resmi kurumlardan alınan sağlık raporlarının veteriner hekimler tarafından kontrol edildiğini ve kesim işlemlerinin Raylı sistem ile havada kesimini yapan profesyonel bir ekip tarafından gerçekleştirildiğini ifade etti.

Harun Şen, "Kurbanlık hisselerimizi görmek isteyen müşterilerimizi iş yerimize bekliyoruz. Ayrıca, iletişim bilgilerimizden bize ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz" dedi.

Kurbanlık hisse bedelleri ve daha fazla bilgi için:

Adres: Seki Çeşme Mahallesi Atatürk Bulvarı No:60/B DENİZBANK karşısı

Telefon: 0533 366 93 32

Günün Diğer Haberleri
G-NL5SXDG3FM