KARAMAN FK , IĞDIR FK'YI 1-0 YENDİ

Karaman Futbol Kulübü, TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz, evinde ağırladığı Iğdır Futbol Kulübü'nü 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

YEREL - 20-12-2023 21:45

Karaman Yeni Şehir Stadyumu'nda gerçekleşen mücadelede kırmızı-beyazlı taraftarlar, takımlarına destek olmak için tribünleri doldurarak coşkulu bir atmosfer oluşturdular.

İlk yarıda birçok pozisyon bulan Karaman Futbol Kulübü, şanslarını değerlendiremeyerek ilk devreyi 0-0'lık eşitlikle tamamladı. Ancak maçın ikinci yarısında, 59. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu başarıyla değerlendiren Karaman Futbol Kulübü'nün 10 numarası İbrahim Can Köse, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

Karşılaşmanın geri kalanında başka gol olmayınca Karaman Futbol Kulübü, evinde ağırladığı Iğdır Futbol Kulübü'nü 1-0'lık skorla mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu galibiyet, takım oyuncularını ve taraftarlarını büyük sevinçle doldurdu.

Karaman Futbol Kulübü, aldığı bu galibiyetle ligdeki yerini sağlamlaştırırken, gelecek müsabakalara daha moralli bir şekilde hazırlanacak gibi görünüyor.

Günün Diğer Haberleri
G-NL5SXDG3FM