Karaman?da yakalanması olan bir kişiyi polis ekipleri takibe aldı. Takip edildiğini fark eden kişi 70 EH 708 plakalı aracı ile polisden kaçmaya başladı. Aracı sıkı takibe alan polis ekipleri şüpheliyi Bifa kavşağı arkasında kıstırdı.
Yapılan kovalamaca sonunda derilmiş mısır tarlasına giren hırsızlık zanlısı Çınar K.(40) yakalanacağını anlayınca otomobili bırakarak yaya olarak kaçmaya çalışırken ekipler tarafından hemen yakalandı.
Olay yerinde polisin müdahalesi sırasında Yunus timindeki motosikleti kullanan polis memuru Mevlüt G. (24), meslektaşının silahından çıkan kurşunla sol omuzundan vuruldu.
Yaralanan polis, meslektaşları tarafından polis otosu ile kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.