G-NL5SXDG3FM

ÇEDES Projesi Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor.

Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Gençlik Spor Bakanlığı arasında düzenlenen protokol gereği öğrenciler çevresine duyarlı olup değerlerine sahip çıkmanın heyecanını yaşıyor.

EĞİTİM - 09-11-2023 09:05

Rafet Nas İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ÇEDES kapsamında dün ikindi çaylarını okulda demleyerek İngilizce Öğretmenleri Ersin BAKIR isimli öğretmenleri öncülüğünde Hürriyet Mahallesindeki Habibullah Camisine çayları ile beraber giderek misafir oldular. Hep beraber kılınan ikindi namazının ardından öğrenciler cami cemaatiyle tokalaşıp, CAMİ ÖNÜNDEKİ çınar ağacının altında çay içip sohbet etmenin keyfini yaşadılar.

ÇEDES sayesinde kuşaklar buluşmasına sahne olan ortamda yaşlılar ve öğrencilerin sohbeti görülmeye değer bir manzaraydı. ÇEDES projesini n ne olduğunu öğrendiklerinde yaşlıların yüzünün gülmesi de görülmeye değer bir başka manzaraydı.

Günün Diğer Haberleri
G-NL5SXDG3FM G-VXJRKS55FP G-FZKYZX0T7W G-FSDKGZVN2L