G-NL5SXDG3FM

ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİNDEN İL MÜDÜRÜ KUNTOĞLU`NA ZİYARET

GÜNCEL - 02-11-2018 09:15

Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şube Başkanı Şahabettin Gezen ve yönetim kurulu üyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu?nu ziyaret etti.

Ziyarette, Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şube Başkanı Şahabettin Gezen dernek olarak yapmış oldukları faaliyetler hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu?na bilgi verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek sivil toplum kuruluşlarının toplumsal gelişimi açısından önemli olduğunu vurguladı. Kuntoğlu, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerin milli ve manevi değerleri özümsemiş, donanımlı ve bilge bir nesil olarak yetişmesinde katkı sağlayacak her türlü projede yer alacaklarını ifade ederek bu anlamda sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğrafla sona erdi.

Günün Diğer Haberleri
G-NL5SXDG3FM G-VXJRKS55FP G-FZKYZX0T7W G-FSDKGZVN2L