G-NL5SXDG3FM

Aksaray Valisi Ataklı:

GÜNCEL - 17-09-2014 15:48

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, taşımalı sistemde yer alan öğrencilerin yemeklerinin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılanacağını belirtti.

Vali Ataklı, taşıma merkezli okullarda öğrenim gören öğrencilerin yemeklerini hazırlayacağı Uluırmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi`ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ataklı, burada yaptığı açıklamada, okulun mutfak bölümünün toplamda 4 bin öğrenciye hizmet verecek durumda olduğunu söyledi.

İlk etapta bin 400 sıcak, 470 kumanyadan oluşan yemeklerin hazırlandığını aktaran Ataklı, şunları kaydetti:

"Taşımalı sistemde yer alan öğrencilerin yemekleri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karşılanacak. Gördüğümüz kadarıyla iyi bir organizasyon yapılmış durumda. Okulların açılması ile bu hizmet başlatıldı. Gayet güzel dönüşler alıyoruz. Öğrencilerimiz beslenme şartlarına uygun şekilde sıcak yemeklerini alacaklar. Bu hizmeti en uygun şekilde verme gayreti içinde olacağız. Bu konuda yapılan çalışmaları gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürümüzü tebrik ediyorum."

Ziyarete, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal ve Okul Müdürü Cengiz Koçak katıldı.

Günün Diğer Haberleri
G-NL5SXDG3FM G-VXJRKS55FP G-FZKYZX0T7W G-FSDKGZVN2L